Termeni si conditii

Termenii si conditiile la folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul justrent.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare:

Drepturile de autor:

Designul acestui site (texte, imagini, animatii, elemente de webdesign si programare) sunt proprietatea Just Rent si a furnizorilor sai.

Orice tentativa de a copia, de a modifica sau sterge continutul site-ului fara a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsita conform legii in vigoare.

Continutul descrierilor si pozele propietatilor postate atat la vanzare cat si la inchiriere pe site-ul JustRent.ro nu sunt propietatea JustRent.ro ele fiind obtinute din spatiul virtual, liber si public,atat cat si de pe site-urile cu profil imobiliar.

Va putea exista si posibilitatea aparitiei pe site a unor propietati primite prin colaborare directa cu diverse agentii imobiliare, agenti independenti, cat si cu propietari care au listat la randul lor propietatile in spatiul online public si liber, fara a specifica clar dorinta de colaborare cu terti din domeniul imobiliar.

Confidentialitate:

JustRent.ro respecta toate legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

Puteti vizita pagina site-ului nostru fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra.

JustRent.ro se angajazã sã NU transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor  ncurajeazã SPAM-ul, NU furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã datele dumneavoastrã altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul JustRent.ro date cu caracter personal poate opta ca acestea sa fie stearse din baza de date a JustRent.ro

Modalitatea de plata :

Modalitatea de plata agreata pe JustRent.ro este – online cu card bancar – si se face in mod DIRECT catre www.euplatesc.ro , datele cardului cat si celelalte date personale care va sunt cerute la realizarea platii, sunt in posesia euplatesc.ro si NU a JustRent.ro, in cazul in care se doreste eliminarea acestor date trebuie sa va adresati in mod direct echipei de contact euplatesc.ro

In cazul  furtului de date bancare trebuie sa va adresa-ti EUPLATESC.RO, echipa JustRent.ro nu are nicio obligatie, tinand cont ca toate datele cardului sunt cerute si colectate doar de EUPLATESC.RO

EUPLATESC.RO ( EuroPayment Services S.R.L.) este certificată ISO/IEC 27001: și SR EN ISO 9001:2015

Declinarea responsabilitatii:

JustRent.ro nu garanteaza functionarea continua,neintrerupta si fara erori a acestui site.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

JustRent.ro nu se face responsabil pentru eventualele nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte,de asemenea nu suntem responsabili de eventualele pagube aduse catre utilizatori si sistemele lor de operare.

Desi facem eforturi in acest sens nu putem garanta in totalitate disponibilitatea propietatilor la un moment dat si nici acuratetea informatiilor prezentate, in sensul in care acestea pot contine erori cat si modificari ulterioare introducerii lor pe site.

Publicarea anunturilor in spatiul virtual, public si liber, cu profil imobiliar de catre propietarii unor propietati listate si pe JustRent.ro fara a specifica clar dorinta de colaborare cu Agentii,agenti,site-uri de profil imobiliar reprezinta acordul tacit in favoarea unei viitoare colaborari cu acestia.

Reclamatii:

JustRent.ro doreste o colaborare cat mai fructuoasa atat cu propietari cat si cu clientii din domeniul imobiliar.

Ne cerem scuze in cazul in care un propietar, dintr-o greseala neintentionata, nu a fost instiintat la timp de publicarea propietatii sale pe site si nu doreste o promovare oferita in mod TOTAL GRATUIT de catre JustRent.ro ne poate contacta la numerele de telefon  : 0724 920 888 si la 07  si/sau la adresa de email office@justrent.ro pentru a clarifica pe cale amiabila situatia.

In cazul in care un propietar nu doreste sau nu mai doreste promovarea propietatii sale pe site-ul JustRent.ro oferita in mod total GRATUIT, administratorul Site-ului dupa efectuarea procedurii de confirmare a propietarului propietatii in cauza, va demara procedura de stergere totala a propietatii in cauza in cel mai scurt timp posibil la acel moment.

Toti propietarii care doresc sa le fie sters/inlaturat un anunt de pe site-ul JustRent.ro sunt obligati sa ne contacteze de pe numarul de telefon afiliat anuntului in speta pentru a putea dovedii ca dansii sunt propietarii de drept ale acelor propietati. In cazul contactarii pe e-mail propietarul va fi contactat de echipa JustRent.ro pe numarul de telefon afiliat anuntului, la o ora de comun acord stabilita prin schimb de mesaje de pe adresa de e-mail office@justrent.ro

In cazul in care se solicita stergerea unei propietati listate pe site va trebuii sa se tina cont si de factorii externi ce pot incetinii procedura o anumita perioada de timp pe care nu o putem specifica clar [server,host,viteza de procesare a site-ului,timpul fizic necesar administaratorului pentru a efectua procedura de stergere , ora cereri ( trebuie sa se tina cont ca pot exista si alti factori externi nespecificati aici care pot incetinii procedura de stergere a propietatii listate)].

In cazul in care vor aparea probleme de conectare, vizitare sau functionare a site-ului JustRent.ro pe o perioada de timp mai scurta de 12 ore consecutive se va considera ca site-ul JustRent.ro se afla in mentenanta (maintenance). In cazul in care problemele vor persista pe o perioada de timp mai mare de 12 ore consecutive se va considera ca site-ul JustRent.ro intampina dificultati majore la mentinerea stabilitatii site-ului, in acest caz se va aplica urmatoarea BONIFICATIE COMPENSATORIE:

  • In caz de crash a site-ului pe o perioada mai mare de :
  • 12 ore consecutive  – se aplica o bonificatie de 24 ore
  • 24 ore consecutive – se aplica o bonificatie de 72 ore  ( 3 zile )
  • 48 ore consecutive – se aplica o bonificatie de 168 ore ( 7 zile )
  • 72 ore consecutive – se aplica o bonificatie maximala de 336 ore ( 14 zile )

In cazul in care un propietar, client, vizitator incearca o conexiune telefonica la numerele de contact ale JustRent.ro afisate pe site si in anunturi si nu se poate stabilii o legatura telefonica cu echipa JustRent.ro va rugam sa ne contactati pe adresa de email office@justrent.ro si/sau sa incercati din nou sa luati legatura cu noi telefonic in cel mai scurt timp.

Apelurile vor fi preluate doar in intervalul orar 10:00 – 18:00. Echipa JustRent.ro va incerca sa preia si sa solutioneze pe cale amiabila toate cererile dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Toate apelurile, mesajele telefonice cat si e-mailurile cu un character vulgar sau de denigrare atat a site-ului JustRent.ro cat si a MunteanuEstateGroup S.R.L. si a angajatilor si a asociatilor/colaboratorilor sai nu vor fi luate in considerare si vor fi solutionate in instanta in cazul repetitiei a mai mult de 2 mesaje/apeluri/e-mailuri.

Toti propietarii si clientii sau vizitatorii care incearca sa intre in legatura cu echipa JustRent.ro sunt rugati sa dezvolte o conduita etica civilizata, in caz contrar echipa JustRent.ro va incheia orice colaborare sau discutie.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre dumneavoastra (clienti/propietari/vizitatori) si noi (Societate) se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe langa Tribunalul Timisoara.

Echipa JustRent.ro